VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

1. Válassza ki szemüvegkeretét

2. Válassza ki az átvétel, fizetés módját

Személyes átvétel:
Üzleteinkben tudja átvenni a terméket
11. kerület: 1111 Budapest Karinthy Frigyes utca 30-32.
4. kerület: 1047 Budapest Szent István tér 12.

Futárcéges szállítás
A futárral való szállítás biztonságos. Sikertelen kézbesítés esetén, telefonon egyeztetnek az újabb szállítási időpontról. Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudják venni a csomagot!
Szállítási idő: A honlapunkon szereplő valamennyi terméket raktáron tartjuk, ebben az esetben, a munkanapokon 12.00 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a futárcégnek. A nem raktári tételek esetében a szállítási idő változhat.
A csomagfeladást követően Budapesten 1, vidékre általában 1, maximum 2 munkanap.
A szállítási költséget a vásárlási folyamat közben a rendszer kijelzi. Amennyiben 15.000 Ft feletti értékben vásárol, nem számítunk fel szállítási díjat!

Komplett szemüveg rendelése esetén, a rendelés leadását követően, kérjük jutassa el hozzánk receptjének másolatát e-mailben vagy faxon. Mi 2-4 munkanapon belül elkészítjük és kiküldjük Önnek futárral a kész szemüveget.
Előre utalás
Amennyiben ezt fizetési módot választja, kérjük a megrendelt termékek értékét utalja át a visszaigazoló e-mailben szereplő UniCredit bankszámlaszámunkra a rendelési kód feltüntetésével. Az összeg megérkezése után küldjük rendelését.
Utánvét
A csomag átvételekor készpénzben kell fizetni.

3. Adja meg az adatait vagy jelentkezzen be

A regisztráció, és a regisztráció nélküli vásárlás esetén az alábbi adatokat kell megadnia: e-mail cím, név, telefonszám, számlázási cím, valamint ha ettől eltérő a szállítási cím. Regisztrációhoz az előbbi adatokon felül egy jelszó megadása is szükséges. A sikeres regisztrációról e-mailben, és a honlapon tájékozódhat.

4. Tekintse át a rendelést

Egy összefoglaló oldal segítségével ellenőrizheti minden korábban megadott adatát, és a megrendelni kívánt termékeket, azok mennyiségét. Adatbeviteli hibák esetén javíthat a megadott adatokon.

5. Küldje el a rendelést

Ha mindent megfelelőnek talál, akkor a Megrendelés elküldése gomb segítségével véglegesítheti rendelését. Erről a honlapon, illetve e-mailben kap megerősítést. Amennyiben a megrendelés rögzítése után (pl.: a visszaigazoló e-mailben) észlel hibás adatot, azt haladéktalanul, de legfeljebb 24 órán belül köteles jelezni azt a Szolgáltató felé.