VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA

Termékeinkre a jogszabályban meghatározott 14 napos elállási jogot biztosítjuk
– minden napszemüvegre, kiegészítőre
– az 5.000 Ft-ot meg nem haladó értékű szemüveglencsékkel készült egyedi szemüvegekre

Az 5.000 Ft-nál magasabb értékű szemüveglencsével készített egyedi szemüvegekre 14 napos elállási jogot biztosítunk rész visszafizetési garanciával: elállás esetén visszafizetjük a keret és a csiszolási költség 100%át, és a lencse értékének 40% át. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszavásárlási jogával csak akkor élhet, ha terméket nem használta, nem viselte és az sérülésmentes.

Ennek módjáról a vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkban történő átvétel esetén is gyakorolható. A vásárló az elállási nyilatkozatát a https://spectrumoptika.hu/kapcsolat oldalon található elérhetőségünk valamelyikén teheti meg.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt az Opt Optika Kft. nem teljesít. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Ha a vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a vásárlói elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást.